top of page
221.JPG

Med Web

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Ιατρικό Διαδικτυακό Marketing

Η ειδικότητα μας, είναι η Ειδικότητα σας

κατασκευη ιστοσελιδων για γιατρουσ  5555

Οι Ιατροί σε αριθμούς

Η Ελλάδα διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό γιατρών σε αναλογία με τον πληθυσμό της, γεγονός που την κατατάσσει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην 1η θέση μεταξύ των χωρών μελών του ΟΟΣΑ.
Συνολικά ο αριθμός των Ιατρών στην Ελλάδα (ειδικευμένοι και χωρίς ειδικότητα) κυμαίνεται γύρω στις 70.000, με αναλογία 6,3 γιατρούς ανά 1000 άτομα πληθυσμού.  
Για παράδειγμα οι Καρδιολόγοι σε όλη την Ελλάδα είναι περίπου 3.500. Όταν λοιπόν ένας ασθενής που μένει στην Αθήνα χρειαστεί να επισκεφτεί Καρδιολόγο για το πρόβλημα του, θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε τουλάχιστον 1500 Ιατρούς Καρδιολογικής ειδικότητας.
Όμως με ποια κριτήρια ένας ασθενής θα επιλέξει τον Καρδιολόγο του;
Τις προηγούμενες δεκαετίες τα κριτήρια επιλογής ενός Ιατρού ειδικότητας από τους ασθενείς, ήταν δύο.
1)    Η τοπικότητα του Ιατρείου ή αλλιώς ο “συνοικιακός γιατρός”
2)    Οι συστάσεις από γνωστούς και φίλους ή αλλιώς “από στόμα σε στόμα”

Υψηλά Standards

14 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή Ιατρική προβολή

κατασκευη ιστοσελιδων για γιατρουσ  5555

Το Ιατρικό τοπίο σήμερα

Στην σημερινή πολυπληροφοριακή μας εποχή και τα δύο αυτά κριτήρια επιλογής ενός Ιατρού, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.  Το μορφωτικό επίπεδο των ανθρώπων έχει ανέβει, ενώ ταυτόχρονα οι ασθενείς ενημερώνονται  από βιβλία, περιοδικά, internet, τηλεόραση, ακόμα και από ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με την υγεία.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών καθιστά τον ασθενή ενημερωμένο και επιμελή με τα προβλήματα της υγείας του.  Έτσι λοιπόν ο ασθενής, αναζητά να βρει τον Ιατρό που θα του προσφέρει την καλύτερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα και θεραπεία.  Το βασικότερο μέσο αναζήτησης στην εποχή μας, είναι το internet.  Μέσα από το διαδίκτυο ο ασθενής θα αναζητήσει και θα διαβάσει για τα συμπτώματα του και για την πάθησή του.  Επίσης θα αναζητήσει Ιατρούς, θα διαβάσει τα βιογραφικά τους και θα αξιολογήσει αρκετούς παράγοντες που θα τον βοηθήσουν στην επιλογή του.
κατασκευη ιστοσελιδων για γιατρουσ  5555
1 (8).png

Γιατί να σας επιλέξουν;

Σε αυτό το σημείο γεννάται το εξής ερώτημα: “ Τι θα πρέπει να κάνουν από την μεριά τους οι γιατροί;”
Και ενώ η απάντηση θα μπορούσε να είναι η κλασσική του στυλ: “ Οι γιατροί θα πρέπει να κάνουν ένα website και μία διαφήμιση στην google”,  ενδεχομένως ΔΕΝ είναι έτσι.  ΔΕΝ είναι αυτή η απάντηση, ΔΕΝ είναι αυτή η προσήκουσα μέθοδος !
ΔΕΝ μπορεί ένας γιατρός να προβάλλεται διαδικτυακά, όπως ένας ηλεκτρολόγος, ή ένας μουσικός.
ΔΕΝ μπορεί ένας γιατρός να διαφημίζει διαδικτυακά τις υπηρεσίες του, όπως ένας υδραυλικός ή ένας ψυκτικός.
Και όμως αυτό συμβαίνει κατά κόρον στις μέρες μας. 

Τι χρειάζεται ένας Ιατρός

Ο τομέας της Υγείας χρειάζεται εξειδικευμένη προσέγγιση. Το Ιατρικό marketing πρέπει να είναι ασθενοκεντρικό, προσαρμοσμένο στην ψυχολογία του ασθενούς.  Η Ιατρική ιστοσελίδα πρέπει να είναι αναλυτική, με επιστημονική ανάπτυξη και παρουσίαση. Το ίδιο και οι αναρτήσεις στα social media. Θα πρέπει να είναι στοχευμένες, επίκαιρες, κατανοητές και ενδιαφέρουσες.  
Επιπλέον η κάθε Ιατρική ειδικότητα απαιτεί διαφορετικό χειρισμό ως προς την προβολή της. Για παράδειγμα η διαδικτυακή προβολή ενός Ειδικού Παθολόγου πρέπει να έχει διαφορετικό ύφος και οπτική από την προβολή ενός Γενικού Χειρουργού.

Όλα αυτά αποτελούν βασικές λεπτομέρειες, που όμως κάνουν και την διαφορά μεταξύ μίας κακής, μίας μέτριας και μίας επιτυχημένης διαδικτυακής Ιατρικής παρουσίας.
1 (6).png
κατασκευη ιστοσελιδων για γιατρουσ  5555
20 (13).png

Είμαστε εδώ για εσάς

Στην Med Web διαθέτουμε περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στην διαδικτυακή Ιατρική προβολή.
Επιμελούμαστε και συγγράφουμε όλα τα Ιατρικά κείμενα και δεν καταναλώνουμε τον πολύτιμο χρόνο των Ιατρών.
Είμαστε εξειδικευμένοι στις Ιατρικές ορολογίες.
Γνωρίζουμε απόλυτα το ψυχολογικό προφίλ των ασθενών της κάθε Ιατρικής ειδικότητας και εστιάζουμε με αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των ασθενών.
Καθημερινά μιλάμε με όλους τους πελάτες ιατρούς μας, ακούμε τις ανησυχίες τους και προσαρμόζουμε την διαδικτυακή τους εξωστρέφεια.

Διαρκώς αναλύουμε, προτείνουμε και υλοποιούμε επιτυχημένα projects που ξεχωρίζουν σε εμφάνιση και απόδοση.  

bottom of page